Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και στις οποίες απεικονίζεται το άψυχο κορμί του «βασιλιά» της ποπ, Michael Jackson, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατό του.

Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση του γιατρού του τραγουδιστή, Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας, έδειξε στους ενόρκους τις ανατριχιαστικές αυτές φωτογραφίες στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η δίκη αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του Michael Jackson και στο ρόλο του Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

\”Οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Michael Jackson άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ\”, δήλωσε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι ο διάσημος τραγουδιστής \”έδειξε εσφαλμένα εμπιστοσύνη\” στο γιατρό του.

Αντιθέτως ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο Michael Jackson \”προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του\” λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.

Η υπεράσπιση εμφάνισε μάλιστα ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο Jackson να παραμιλάει, προφανώς υπό την επήρρεια ουσιών: «Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος θα φεύγει από το σόου μου, θέλω να λένε: δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο. Θα πάρω τα λεφτά, ένα εκατομμύριο παιδιά, παιδικό νοσοκομείο, το μεγαλύτερο του κόσμου: Νοσοκομείο Παίδων Michael Jackson».

\"\" 



Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook