Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της παγκρήτιας επιμόρφωσης και της διάδοσης της Κρητικής κουζίνας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Χανίων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, των Μύλων Κρήτης και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων τον 4ο Διαγωνισμό Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας, στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2011 στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση \”η παραδοσιακή Κρητική κουζίνα είναι μια απ΄τις πιο εύγευστες και υγιεινές γαστριμαργικές παραδόσεις του κόσμου.Πάνω σε αυτό το καλό όνομα που δικαίως έχει δημιουργηθεί καλούμαστε να προσθέσουμε αξία, να διαδώσουμε και να προωθήσουμε περαιτέρω την κουζίνα μας και τα προϊόντα που την αποτελούν. Πρόκειται εκτός των άλλων για ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε.

Προσπάθειά μας είναι η συνέχιση αυτού του διαγωνισμού, ο οποίος έχει γίνει θεσμός στο νησί και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε όλους νομούς της Κρήτης. Για τον λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι η συμμετοχή μαθητών, επαγγελματιών και διαφόρων Συλλόγων είναι επιβεβλημένη, για την επιτυχία του Διαγωνισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Γράμμου 10, Ηράκλειο Κρήτης τηλ:2810 243572), μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2011, αυτοπροσώπως, ή μέσω Fax: 2810 240889, ή μέσω ταχυδρομείου με ένδειξη την ως άνω ημερομηνία (σφραγίδα).\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook