Είναι γεγονός: η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε πρόταση γάμου onair και, μάλιστα, είπε το μεγάλο «ναι», είναι γεγονός πως το κορίτσι, από τότε που χώρισε έχει μια «μανία» με τις σχέσεις και τους γάμους. Εντύπωση, πάντως, μας έκανε και μία ατάκα για τον λόγο για τον οποίο χωρίζει.

\"\"Το ευτυχές γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής της Ελεονώρας.
Η Ελεονώρα ζήτησε από τους ακροατές να της στείλουν με μηνύματα τα δικά τους love story και ο επίδοξος γαμπρός δεν έχασε καιρό: «θα με παντρευτείς;» ήταν το μήνυμά του!

«Μου κάνουν πρόταση γάμου! Ο Άλεξ! Αχ συγκινούμαι! Είχα αρχίσει να ζηλεύω με τα love stories που μου στέλνετε», ήταν η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας, που λίγο αργότερα αποδέχθηκε!

«I do Άλεξ! Και είναι η πρώτη φορά που λέω “I do”», είπε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε και ένα… «καρφάκι» για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκι: «συνήθως, όταν μου κάνουν πρόταση γάμου, φεύγω, χωρίζω, αλλάζω σπίτι»! Αυτό λέτε να ήταν η αιτία του χωρισμού τους;

Φυσικά, η Ελεονώρα ζήτησε από τον Άλεξ να της στείλει πληροφορίες για τον εαυτό του για να δει ποιόν παντρεύεται… Δημοσιογράφος από την Σπάρτη είναι ο γαμπρός και όχι ανήλικος παιδιά!

ΠΗΓΗ: Star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook