Σε παράσταση για ένα ρόλο μετατράπηκε το Super Cup της ΕΠΣΗ που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο Στάδιο των Μοιρών ανάμεσα στο Ρούβα και το Ζαρό.

Ο Ρούβας κυριάρχησε στο παιχνίδι και πήρε άνετα τη νίκη με 4-1 πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 3-1 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη του από το πρώτο μέρος του αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Μύρ. Σηφάκη ήταν ο Αλ. Περογαμβράκης που σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

O Περογαμβράκης άνοιξε σχετικά νωρίς για την ομάδα του το σκορ στο 11΄ με πλασέ και δύο λεπτά αργότερα ο Φουκαράκης έκανε το 2-0. Ο επιθετικός του Ρούβα βλέποντας τον τερματοφύλακα του Ζαρού Σαμαριτάκη εκτός εστίας τον «κρέμασε» στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ζαρός ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 37΄ όταν ο Χρ. Ανδριαδάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Χαλκιαδάκης μέσα στην περιοχή από τον Κατσαπελίδη ,όμως δύο λεπτά αργότερα ο Περογαμβράκης έδωσε και πάλι ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 3-1 με πλασέ μετά από λάθος της άμυνας του Ζαρού.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ρούβα να προηγείται με 3-1 και όπως ήταν φυσικό στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ομάδα του Μυρ. Σηφάκη να πετυχαίνει πάντως ακόμη ένα τέρμα στο 87΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Περογαμβράκη.

Μάλιστα η ομάδα της Γέργερης θα μπορούσε να πετύχει και πέμπτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα καθώς στο 92΄κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνάκη από τον Προβιδάκη όμως ο τερματοφύλακας του Ζαρού Σαμαριτάκης απέκρουσε τόσο το σουτ του Μασαούτη όσο και το πλασέ του Αντωνάκη σε δεύτερο χρόνο.

Ρούβας : Καλομοίρης, Μασαούτης, Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Τζιράκης, Σταθόγλου, Πλουσής, Ταχματζίδης, Μπελίτσας, Φουκαράκης (90΄Ρηγάκης) , Περογαμβράκης (90΄Αντωνάκης) .

Ζαρός : Σαμαριτάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης (32΄Προβιδάκης) , Τσαϊνης, Πρινιανάκης, Διγενής, Χαλκιαδάκης, Κλαπάκης Γ (54΄Μανιαδάκης) ., Πλίγκος, Ανδριαδάκης, Αλεξάκης Ηλ (53΄ Β. Κλαπάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook