«Επέστρεφα από το χημείο όπου είχα πάει δείγμα από το κρασί μου όταν μου επιτέθηκαν δύο άτομα με χτύπησαν και μου πήραν τα 1.900 ευρώ που είχα πάνω μου».

Με παραστατικό τρόπο αλλά και την οργή ζωγραφισμένη στα μάτια και τις κινήσεις του καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι στον τομέα των έκτακτων περιστατικών του Νοσοκομείου Πύργου, ο μπαρμπα Θανάσης περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε προχθές από δύο άτομα που του είχαν στήσει καρτέρι κοντά στη ΣΕΤΤΗΛ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

«Είδα τα δύο άτομα να με πλησιάζουν αλλά δε φαντάστηκα τι θα ακολουθούσε. Μάλιστα τον έναν τον γνώριζα. Ξαφνικά με άρπαξαν και με πέταξαν στις γραμμές. Αντιστάθηκα κι αυτοί άρχισαν να με χτυπούν σε όλο το σώμα μου.

Φώναζα μήπως μ? ακούσει κάποιος. Θα πρέπει να με άκουσε μια γειτόνισσα αλλά δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Έπεσαν πάνω μου και οι δύο και μου πήραν τα χρήματα. Τα είχα πάνω μου γιατί είχα πληρωθεί την ίδια ημέρα και δεν τα άφησα στο σπίτι μου επειδή φοβόμουν μήπως μπουν κλέφτες».

Που να ?ξερε ο 80χρονος τι θα του συνέβαινε στο δρόμο…

«Τριανταπέντε χρόνια περνώ από ?δω και τέτοιο πράγμα δεν μου είχε ξανασυμβεί. Πάντως το απόγευμα που είχα πάει πιο κάτω που έχω 5 γίδες να τις δω, τους είδα και πάλι να περνούν αυτούς τους δύο αλλά δεν έδωσα σημασία. Φαίνεται ότι περίμεναν να μουν στήσουν καρτέρι».

Η συνέχεια δόθηκε στην Αστυνομία όπου ο παθών κατονόμασε τον έναν από τους δύο δράστες που αναγνώρισε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook