Στο πλαίσιο της προώθησης του αμερικανικού «X-Factor», ο πρώην κριτής του ελληνικού μουσικού show μιλά για όλους και για όλα.

Ο Γιώργος Λεβέντης …επιστρέφει! Όχι, όμως, στην Ελλάδα και στον ΑΝΤ1… Λίγο πριν τη λαμπερή πρεμιέρα του «X-Factor» για πρώτη φορά στην Αμερική ο πρώην κριτής του ελληνικού «X-Factor», μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στο αμερικανικό μουσικό ριάλιτι, ενώ μιλάει για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό.

Μια απόφαση, η οποία όπως ο ίδιος παραδέχεται, επηρεάστηκε σημαντικά από όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα.

«Θα ήταν ψέμα να πω πως όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου να φύγω στο Λονδίνο. Παράλληλα, όμως, ήταν για μένα τρομερή η πρόκληση να αναλάβω τη θέση του «Head of International» στην εταιρεία «Syco» του Simon Cowell. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ δύσκολη για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Πιστεύω όμως πως θα υπάρξουν καλύτερες μέρες», μας λέει ο Γιώργος Λεβέντης, ενώ δεν κρύβει πως τα άμεσα σχέδιά του δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα.

«Όταν έχεις οικογένεια και παιδιά κι όταν έχεις ήδη κάνει πολλές αλλαγές δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να είσαι τη μία εδώ και την άλλη εκεί. Επιπλέον, σκοπός μου είναι να δημιουργήσω και σε μια αγορά τόσο πεσμένη, όπως η ελληνική, είναι δύσκολο να πραγματοποιήσω όσα έχω στο μυαλό μου.»

Όσο για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και αν έχει νόημα ένα ακόμη «X-Factor» στην ελληνική τηλεόραση; Ο Γιώργος Λεβέντης είναι κάθετος! «Όσο υπάρχει μουσική, εννοείται πως έχει νόημα.»

Μιλώντας για το αμερικανικό «X-Factor», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις τηλεοράσεις μας μέσα από τη συχνότητα του Ant1 το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λεβέντης μας υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό -από κάθε άποψη- show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει.

Με κριτές τους: Simon Cowell, Paula Abdul, LA Reid και Nicole Scherzinger και με ένα τεράστιο budget που ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια, αναμένεται να περάσουν από τις οθόνες μας οι μεγαλύτεροι stars που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το μουσικό στερέωμα.

Ετοιμαστείτε, από αυτό το Σάββατο να ανακαλύψουμε μαζί με την Αμερική το νέο παγκόσμιο αστέρι του μουσικού στερεώματος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook