Μια ακόμη ιδιαίτερη έκδοση του Fiesta παρουσίασε στην Ευρώπη η Ford. Oνομάζεται Metal η παραγωγή του θα περιοριστεί αποκλειστικά στις 1.000 μονάδες.

Ανέκαθεν η Ford επένδυε πολλά στις special και ειδικές εκδόσεις του Fiesta. Mάλιστα, το δυναμικό στυλ και η ευφάνταστη εμφάνιση της καινούριας τρέχουσας γενιάς του μικρού της μοντέλου έδειξε να ευνοεί ακόμα περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι, μόλις πριν από λίγες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμα special έκδοση, με την ονομασία Metal, η οποία θα παραχθεί μόνο σε 1.000 συλλεκτικές μονάδες σχεδόν αποκλειστικά για τη Βρετανική αγορά. Το Fiesta Metal ξεχωρίζει χάρη στο ιδιαίτερο σκούρο χρώμα του αμαξώματός του, τις χαμηλωμένες αναρτήσεις, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό του διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, σπορ μικρολεπτομέρειες και επενδύσεις χρωμίου. Κάτω από το καπό του φιλοξενεί τον γνώριμο 1.600άρη Ti-VCT κινητήρα, με ισχύ διαμορφωμένη στους 134 ίππους και ροπή 160 Nm. Eπιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook