Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται, ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν από 1-10-2011έως 31-3-2012 στους παρακάτω δρόμους, ως εξής:

Λαϊκή της Δευτέρας:

Στην οδό Κριτοβουλίδου, από την οδό Ι. Σφακιανάκη έως την οδό Ηγουμένου Γαβριήλ. Οι διασταυρώσεις της Κριτοβουλίδου με Ι.Σφακιανάκη, Κων/νου Γιαμπουδάκη, Ηγουμένου Γαβριήλ θα παραμένουν ανοιχτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Λαϊκή της Τετάρτης:

Στην οδό Μαργουνίου, από την οδό Μ. Μπότσαρη έως την οδό Παχιανών. Οι διασταυρώσεις της Μαργουνίου με Μ. Μπότσαρη, Αναγνώστου Μάντακα, Νικολάου Σκουλά, Εφέδρων Πολεμιστών και Παχιανών θα παραμείνουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Λαϊκή της Πέμπτης:

Στην οδό Πατριάρχου Ιωανεικίου, από την οδό Πατριάρχου Αθανασίου έως την οδό Πειραιώς. Οι διασταυρώσεις της Πατριάρχου Ιωανεικίου, Γερασίμου Παρδάλη, Μελετίου Μεταξάκη και Πειραιώς θα παραμείνουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Λαϊκή του Σαββάτου:

Θα εκτείνεται στην οδό Μίνωος, από τη διασταύρωση της με την οδό Ν. Φωκά μέχρι την Πύλη Sabbionara και το σύνεγγυς πλατύ τμήμα της Νικηφόρου Επισκόπου. Όσον αφορά στο τμήμα της οδού Μίνωος – Πύλη Sabbionara, η λαϊκή θα σταματά , δεκαπέντε (15) μέτρα πριν τη Πύλη και στις δύο πλευρές της οδού Μίνωος. Επίσης θα εκτείνεται προσωρινά στον χώρο στάθμευσης της Santa Lucia για δύο (2) μόνο μήνες, με είσοδο από την Ν.Φωκά. Η Ν. Φωκά και η οδός Επιμενίδου θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook