Την 7η Κλασσική Ανάβαση Ομαλού διοργανώνει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης στην μνήμη της κας Καίτης Μπακέλα, που μαζί με τον σύζυγό της, κ. Βύρων Μπακέλα, τελούσε για πολλά χρόνια χρονομέτρη.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σ.Ι.Π.Α.Κ.:       

«Για έβδομη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Ιδιοκτήτων Παλαιών Αυτοκινήτων 
Κρήτης (Σ.Ι.Π.Α.Κ), διοργανώνει την Έβδομη Κλασσική Ανάβαση Ομαλού. Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ ο αγώνας φέτος, αποφασίστηκε να διεξαχθεί  «Εις μνήμην κας Καίτης Μπακέλα» η οποία με το σύζυγο της κο Βύρων Μπακέλα τελούσε για πολλά έτη χρέη χρονομέτρη.  


      Ο αγώνας θα λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, σε διαδρομές με θέα  τις βουνοπλαγιές των Λευκών Όρεων .

Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2011, θα γίνει περιήγηση σε χωριά του Νομού  Χανίων όπου και θα ακολουθήσει γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας (HOTEL SAMARIA), το οποίο διαθέτει και παρκινγκ  για τα αυτοκίνητα τους.

Τη Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2011 η εκκίνηση θα δοθεί από τη Πλατεία Δικαστηρίων στις 11:30π.μ.

Τα οχήματα θα κατευθυνθούν από το κέντρο της πόλης προς  Βαμβακόπουλο-Αγιά-Φουρνές-Λάκκοι και τερματισμός στο οροπέδιο του Ομαλού όπου και θα ακολουθήσει το γεύμα και η απονομή του αγώνα .

Τηλέφωνα επικοινωνίας ,δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο 2821079555  και φαξ 2821079595».
Λευτέρης Αντωνακάκης