Μια εντελώς διαφορετική εικόνα θα έχει σε λίγες μέρες το γήπεδο της Γέργερης καθώς υπάρχουν πυρετώδης εργασίες το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας του Ρούβα στη Football League 2.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται μια σειρά από διορθωτικές παρεμβάσεις στις κερκίδες και στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου η έδρα των κυανόλευκων να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Οι παρεμβάσεις (επέκταση κερκίδας, τοποθέτηση στεγάστρου, νέα αποδυτήρια, δημοσιογραφικά θεωρεία κτλ) θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, βελτιώνοντας τις συνθήκες για αθλητές, θεατές και εργαζομένους στα ΜΜΕ.

Ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας Σταύρος Ξυλούρης, που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών, επισκέφτηκε το χώρο μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ρούβας, Μανόλη Κουτεντάκη και εξέφρασε την άποψη πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα.

«Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως η καθυστέρηση που παρατηρείται σχετικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων Football Leaque και Football Leaque 2, αποτελεί κυριολεκτικά σύμμαχό μας ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες χωρίς να επηρεάζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ρούβα για την άριστη συνεργασία και πιστεύω πως η ομάδα θα τιμήσει με την αγωνιστική της παρουσία, το Δήμο Γόρτυνας στα επαγγελματικά γήπεδα» ανέφερε ο κ. Ξυλούρης.