Από τις 18 Φεβρουαρίου, έξι αναγνωρίσιμες γυναίκες θα μας παρουσιάζουν στιγμές από τυν προσωπική, την οικογενειακή και την επαγγελματική τους ζωή αλλά και το lifestyle τους, στο καινούργιο εβδομαδιαίο reality του ΑΝΤ1.

Ιωάννα Σουλιώτη

Μένει: Στα Βόρεια προάστια.

Οικογενειακή κατάσταση: Σε διάσταση, με δύο παιδιά, τον Φιλέα και τη Φιλομήλα, 7,5 χρόνων.

Επάγγελμα: Σύμβουλος μόδας σε περιοδικά και δημόσιες σχέσεις. «Από την αρχή μου άρεσε η ιδέα, μου φάνηκε πολύ πρωτότυπη και διασκεδαστική. Δεν τρόμαξα με το reality, γιατί αφήνουμε την κάμερα να μπει όπου εμείς θέλουμε και όσο θέλουμε, τίποτα δεν ήταν ανεξέλεγκτο. Η κάμερα δεν μας παρακολουθεί, μας ακολουθεί. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ γεμάτη: Ξυπνάω κάθε πρωί στις 6.50, ασχολούμαι με τα παιδιά μου, πάω για kick box, γυρίζω στο σπίτι και μετά αφοσιώνομαι στη δουλειά μου για αρκετές ώρες».

\"\"Τζο Τόγκου

Μένει: Στο Πανόραμα Βούλας.

Οικογενειακή κατάσταση: Διαζευγμένη για δεύτερη φορά, με ένα παιδί, τον Μάριο, 9 ετών.

Επάγγελμα: Σχεδιάστρια μόδας. Η Τζο Τόγκου – Σαντρατζέμη ήταν παντρεμένη μέχρι πρότινος με τον Γιάννη Τόγκο – οι δυο τους ήταν γνωστοί στους κοσμικούς κύκλους ως το ζευγάρι πίσω από επώνυμη φίρμα ρούχων. Στους ώμους της κουβαλά δύο διαζύγια και είναι η μητέρα του Μάριου. Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου, η Τζο κάνει σόλο καριέρα στα κοσμικά στέκια και παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρούχων με τη Χριστίνα Παππά με τον πρωτότυπο τίτλο Christine & Jo. Όπως και η ίδια τονίζει στο παιχνίδι μπαίνει για να διαφημίσει τη δουλειά της. «Το συγκεκριμένο real life παρακολουθεί τις ζωές έξι γυναικών, μπορεί να δώσει κάποια μηνύματα στο κοινό, ενώ δημιουργείται και μία τριβή μεταξύ μας, ανθρώπινες σχέσεις, φιλίες, αλλά και διαφωνίες. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι για το γεγονός ότι θα εκτεθούν στοιχεία της προσωπικής μου ζωής, αφού δεν έχω να κρύψω κάτι. Ίσως οι άνθρωποι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με το δεύτερό μου διαζύγιο. Θα το αντιμετωπίσω. Δεν έχω θέμα. Η καθημερινότητά μου είναι αυτή που έχει και η κάθε γυναίκα: Θα ξυπνήσω πολύ νωρίς το πρωί για να πάω το παιδί μου στο σχολικό, ενώ μετά τρέχω συνέχεια με τη δουλειά μου μέχρι αργά το βράδυ, οπότε θα πέσω πάρα πολύ κουρασμένη για να κοιμηθώ».

Χριστίνα Παππά

Μένει: Στη Γλυφάδα.

Οικογενειακή κατάσταση: Ελεύθερη, αλλά «πάντα ερωτευμένη», με ένα γιο, τον Δημήτρη, 25 ετών.

 Επάγγελμα: Ηθοποιός και επιχειρηματίας. «Συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι, γιατί από την αρχή μου άρεσε πολύ το concept και η ιδέα. Ήμουν η πρώτη που πλησίασε η παραγωγή –εδώ και ενάμιση χρόνο– και το είχαμε συμφωνήσει. Δεν με νοιάζει που θα εκτεθώ. Άλλωστε, έχω ήδη εκτεθεί αρκετά στη ζωή μου. Είναι σαν να κάνω ένα σίριαλ χωρίς σενάριο και αυτό να αφορά την πραγματική μου ζωή. Η δική μου καθημερινότητα, με τις υποχρεώσεις που έχω, είναι μέσα στην τρέλα, ανάλογα βέβαια με το τι ώρα θα έχω κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ. Κάποια στιγμή, τον τελευταίο καιρό, έφευγα από το σπίτι μου στις 7.00 το πρωί και επέστρεφα αργά το βράδυ, πάρα πολύ εξαντλημένη, με αποτέλεσμα να κλαίω από την πολλή κούραση».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook