Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Junior Master Chef» η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για όλα και αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί.

Για το παιδικό κουζινοριάλιτι του Mega, δήλωσε στο περιοδικό \”ΟΚ\”: «Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και ελπίζω κάποια μέρα να συνεργαστούμε ξανά. Τα παιδάκια, όμως, ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση».

Στην ερώτηση αν θέλει να κάνει παιδιά και πώς θα συμπεριφερόταν ως μαμά, απάντησε: «Νομίζω ότι θα είμαι μια μαμά που θα αγχώνεται, μπορεί και να κακομάθω λίγο το παιδί μου, γιατί είναι πιο επικίνδυνο όταν γίνεσαι μαμά σε μεγάλη ηλικία. Εκεί πιστεύω ότι ο Αντώνης μου θα φέρνει την ισορροπία, θα είναι πιο ψύχραιμος. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην οικογένεια και την τηλεόραση; Δεν θέλει καν ρώτημα, πιστεύω. Νομίζω, όμως, ότι μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο. Έπειτα από αυτό που συνέβη με μένα, είμαι πλέον σίγουρη πως όλα στη ζωή συμβαίνουν όταν πρέπει. Στη ζωή μου δεν κυνήγησα τη δημοσιότητα, δεν επιδίωξα την επιτυχία, δεν έψαξα τον άντρα που θα παντρευτώ, όλα έγιναν τυχαία και όμορφα, χωρίς να το περιμένω…»

Μεταξύ άλλων, μίλησε και τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη: «Αν με ρωτήσεις ποιοι είναι σταρ σήμερα στην Ελλάδα, θα σου πω χωρίς να το σκεφτώ “η Ελένη και ο Σάκης”. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πολύ, είναι συνεχώς στα εξώφυλλα και το κοινό θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή τους. Έχεις δίκιο, είναι πολύ αστείο που έπειτα από τόσα χρόνια, μετακομίσαμε ταυτόχρονα με την Ελένη στη μεσημεριανή ζώνη. Για την ακρίβεια, ο κύριος Καρατζαφέρης μου το είχε ανακοινώσει από τον Ιούλιο».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook