Μαρτυρίες για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία εθεάθησαν πάνω από τα Χανιά χθες αργά το απόγευμα έφτασαν στο Flashnews.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε Χανιώτης  στο  Flashnews.gr, χθες στις 7:40 μ.μ, κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν με φίλο του στο αυτοκίνητο τους, στο κέντρο της πόλης,  ο φίλος του, του είπε πως \”είδε κάτι σαν αεροπλάνο με πάρα πολλά φωτά να πεταει πολύ χαμηλά\”.

Ένα λεπτό αργότερα το ίδιο πράγμα είδε και ο δεύτερος επιβάτης του Ι.Χ περιγράφοντας το ως εξής: \”Ένα  λεπτό αργότερα στη περιοχή κοντά στη κλινική Γαβριλακη το είδα και εγώ με τα ίδια μου τα μάτια. Μεγάλο σαν Μπόινγκ φαινόταν γκριζωπό με μεγάλο ρύγχος και πάρα πολλά κόκκινα φώτα,  αιωρούνταν ακίνητο σε χαμηλό ύψος!!

Μέχρι να γυρίσω τον ώμο μου είχε εξαφανιστεί και δεν ακουγόταν ο παραμικρός πλέον θόρυβος!…Δεν είμαι τρελός, ξέρω τι είδα διότι ήταν πολύ χαμηλά, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο\”

Αυτή είναι η μαρτυρία του Χανιώτη….

Εμείς ούτε πιστεύουμε αλλά ούτε και δεν πιστεύουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που είδε(;) να ίπταται στον ουρανό των Χανίων.

Άλλωστε στις ημέρες μας, που τόσα συμβαίνουν… δεν θα ήταν και τόσο παράξενο να δεχθεί η Ελλάδα και τέτοιου είδους επισκέψεις….

Όχι βέβαια ότι θα έμεναν αυτοί οι επισκέπτες   για μεγάλο χρονικό διάστημα  μαζί μας….καθώς μόνο κουτοί δεν θα ήταν…

Super Puma ;

Στο μεταξύ, μετά την δημοσίευση της παραπάνω μαρτυρίας, άλλοι πολίτες των Χανίων που επικοινώνησαν με το Flashnews.gr, μας είπαν ότι την ίδια χρονική περίοδο πάνω απο την πόλη των Χανίων και σε σχετικά χαμηλό ύψος πετούσε ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας τύπου Super Puma, το οποίο φαινόταν σαν να εκτελεί κάποια άσκηση, οπότε δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο \”ιπτάμενο αντικείμενο\”.

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook