Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης από συνεργεία του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο Δημοτικό κτίριο όπου στεγαζόταν στο παρελθόν το 7ο νηπιαγωγείο στην Κάτω Μερά.

Το κτίριο επισκευάζεται προκειμένου να είναι έτοιμο σύντομα και προορίζεται για να στεγάσει πλέον το βρεφονηπιακό σταθμό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως η ανέγερση του κτιρίου είχε χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ Κρήτης με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη λειτουργία σχολικής μονάδας της προσχολικής αγωγής.

Την πορεία των εργασιών επιθεώρησε ο Δήμαρχος κ. Σήφης Αναστασάκης μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κ. Νίκο Χριστοφακάκη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Μανόλη Ζαφειράκη.

«Το κτίριο αυτό μαζί με το νέο βρεφονηπιακό σταθμό στο Κεντρί που θα ολοκληρωθεί σύντομα, αλλά και το βρεφονηπιακό σταθμό στον Κουτσουρά που ξεκινά τις επόμενες ημέρες, θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στην προσπάθεια που κάνουμε για βελτίωση των υποδομών και των παροχών στην προσχολική αγωγή», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook