Αλλεπάλληλοι πνιγμοί σήμερα στις Θάλασσες της Κρήτης. Τρείς πνιγμοί σε διάστημα λίγων ωρών, με θύματα αλλοδαπούς επισκέπτες που πλήρωσαν ακριβά τις διακοπές τους στο νησί, αλλά και την άγνοιά τους για το πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι οι θάλασσες του νησιού όταν δεν τις γνωρίζεις.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στο Μπαλί Ρεθύμνου με θύμα ένα 67χρονο Ρώσο.

Συγκεκριμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από τους λουόμενους ότι ένας άνθρωπος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την  θάλασσα.

Τελικά ο άτυχος 67χρονος  ήταν νεκρός.

Προανάκριση για τα αίτια του θανάτου που πιθανότατα οφείλονται σε πνιγμό διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Η συνέχεια δόθηκε δυστυχώς στα Μάλια Χερσονήσου το απόγευμα. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν μια 56χρονη Γερμανίδα που διέμενε σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Την άτυχη γυναίκα έβγαλαν αναίσθητη στην παραλία τα κύματα. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το Λιμεναρχείο της Χερσονήσου, αλλά δυστυχώς ήταν αργά καθώς η 56χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στη Θάλασσα.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Σταλού στα Χανιά στις 18:00 το απόγευμα.

Νεκρός αυτή τη φορά 65χρονος αλλοδαπός που ανασύρθηκε νεκρός από άνδρες του λιμεναρχείου Χανίων που έπλευσαν με  σκάφος του λιμενικού στην περιοχή, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από λουόμενους που έβλεπαν το σώμα του 65χρονου ακίνητο στη θάλασσα.

Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τα περιστατικά διενεργούν οι οικείες λιμενικές αρχές

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook