Τους βασικούς χορηγούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και την φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2011-2012 στην Α2 κατηγορία παρουσίασε την Παρασκευή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Astoria Capsis» η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

«Χρυσός» χορηγός για τη φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ θα είναι η εταιρία «Capsis» ενώ βασικοί χορηγοί στην προσπάθεια της ομάδας θα είναι οι εταιρίες «Veluda» , «Κaratzis Α.Ε», και «Pizza Grand».

Το παρόν από την πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έδωσαν οι έφοροι του τμήματος μπάσκετ Μάνος Ξημέρης, Μανόλης Σφακιανάκης , και τα μέλη του Ερασιτέχνη κ.κ Σπυριδάκης, Αντωνακάκης, Κουνενός ενώ την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι κ.κ Κουτάντος και Τουγλής.

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Μ. Ξημέρης ήταν ο πρώτος που τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε και τόνισε : «Πρώτα απ΄όλα θέλω να πω ένα χρόνια πολλά στον κ. Παναγιώτη Σπυριδάκη που συμπληρώνει 45 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην οικογένεια του ΟΦΗ. Εύχομαι να έχει την υγεία του και να φτάσει και στα 100. Όσον αφορά τους χορηγούς θέλω να ευχαριστήσω το ξενοδοχείο «Capsis», όπου είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια Καράτζη για την βοήθεια της στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου , καθώς και τους αδερφούς Μπαλτζάκη και τον Β. Βελούδα για την βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνανάκης που επισήμανε : «Είναι μια ιστορική εκδήλωση που συνδυάζεται με το ξεκίνημα της ομάδας για κάτι παραπάνω στο χώρο του μπάσκετ. Η χρονιά για την ομάδα θα είναι δύσκολη αλλά όσο υπάρχει η συμπαράσταση του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε κόντρα στο ρεύμα . Η ομάδα έχει δυναμική και πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια σημαδιακή χρονιά. Ευχαριστούμε και τους κ.κ Κουτάντο και Τουγλή που βρίσκονται εδώ και δείχνουν ότι είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο μπάσκετ».

Ο γεν. γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τις ευχές τους υπογράμμισε για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ : «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω να πω εγώ στους παίκτες είναι να παίξουν πρώτα για τον εαυτό τους και μετά για να τιμήσουν το σήμα και την φανέλα που φοράνε».
Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ ο κ. Κουτάντος αφού ευχήθηκε υγεία στον ζωντανό θρύλο της ομάδας όπως χαρακτήρισε τον Π. Σπυριδάκη τόνισε : «Να ευχηθούμε τα καλύτερα για την ομάδα μπάσκετ και γιατί όχι την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια τους . Ούτως η άλλως όλοι στον ΟΦΗ είμαστε μια οικογένεια και ευχόμαστε και η ομάδα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου να εκπληρώσουν τους στόχους τους για φέτος».


Εκ μέρους της εταιρίας «Capsis» μίλησε η κ. Σαριδάκη που επισήμανε : «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και χαιρόμαστε και εμείς από την πλευρά μας που συμβάλουμε με τον τρόπο μας να πάει καλά η ομάδα φέτος και να έχει επιτυχίες».
Ο κ. Β. Βελούδας εκ μέρους της εταιρίας «Veluda» ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά στον μπασκετικό ΟΦΗ και να πετύχει το καλύτερο για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Σημαντικό κομμάτι οι χορηγοί στις μέρες μας»

Πέρα από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, της ΠΑΕ και τους χορηγούς στην παρουσίαση μίλησαν και ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας που ήταν παρόντες στην εκδήλωση και στάθηκαν και στην βοήθεια των χορηγών αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος από την μεριά του ξεκίνησε την αναφορά του μιλώντας για τους χορηγούς της ομάδας λέγοντας : «Αυτή την εποχή και με την κρίση που περνάμε είναι δύσκολο να βρεθούν άνθρωποι που τους θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσουν. Οι χορηγίες σε τέτοιες περιόδους είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα».

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό στο ΒΑΚ ο Β. Βλάχος ανέφερε: «Πάνω απ΄όλα να ευχηθώ να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα έχω ξαναπεί ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που πέφτουν πέντε ομάδες. Πρώτος στόχος μας θα πρέπει να είναι να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Όσο για το ματς με τον Πανελευσινιακό θα παίξουμε με μια καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και όπως σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει άγχος αλλά αυτό πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα με την βοήθεια και του κόσμου. Ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρόν για να νιώσει και ο αντίπαλος την πίεση της έδρας».

Στη συνέχεια μίλησαν τρεις από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας οι Αλ. Μπάρδας , Πρ. Τσερκιτζόγλου, και Σ. Παναγάκης.

Ο Αλ. Μπάρδας τόνισε : «Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την βοήθεια τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδο θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή ώστε να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Σ. Παναγάκης από την πλευρά του υπογράμμισε : «Είναι πολύ σημαντικό με την κρίση που περνάμε να υπάρχουν άνθρωποι που βοηθάνε την ομάδα και γενικότερα τον αθλητισμό . Από την πλευρά μας θα μιλήσουμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία», ενώ τέλος ο Πρ. Τσερκιτζόγλου ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλους.