Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο γεγονός περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ εν΄ όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Σουμπίνιο που είχε χάσει τις δύο τελευταίες προπονήσει λόγω ενός σφιξίματος που είχε στον δικέφαλο προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα που είχε διάρκεια περίπου 50 λεπτά και αφιερώθηκε σε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Σε αντίθεση με τον Σουμπίνιο , ο Πίτσος τέθηκε νοκ- άουτ από το κρητικό ντέρμπι λόγω των ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς.

Πέρα από τον Πίτσο εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Μπούρμπος, Βάντο, Χαριτωνίδης και Ζόρντι Λόπεθ καθώς και οι Ζαχαράκης, Νύκταρης, Σαχσανίδης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε συνολικά 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη οι οποίοι είναι οι εξής : Βεζυρίδης, Κάρολ, Ρόβας, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Χ. Λόπεζ, Μποντόρ, Σόουζα, Κατάϊ.

Με αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Μάντζιος , ο Σίσιτς και ο Μπουλούτ θα είναι τα τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο ματς με τον Εργοτέλη σε διάταξη 4-3-3 είναι αυτή με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ, και στο κέντρο τους Ταυλαρίδη και Γεωργίου. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής στον άξονα θα είναι ο Βερόν έχοντας αριστερά του τον Κάλαϊτζιτς και στα δεξιά και σε ρόλο οργανωτή τον Σουμπίνιο. Από εκεί και πέρα στην τριάδα της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος όπου θα έχει αριστερά του τον Παπουλή και δεξιά του τον Σίσιτς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Αργύρη Μπουρδαμή που έφυγε πριν λίγο καιρό από την ζωή στα 73του χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook