Είναι διάσημη, πλούσια και μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει. Μεγάλο δίλημμα για τους φίλους της Τζένιφερ Ανιστον που ψάχνουν να βρουν τι θα της αγοράσουν, αφού η διάσημη ηθοποιός έχει σε λίγες ημέρες τα γενέθλιά της.

Η  Ελεν ντε Τζενέρις, πάντως δεν φαίνεται να προβληματίστηκε ιδιαίτερα. Όταν η 42χρονη έφθασε στο πλατό του σόου της Έλεν δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια της έκανε δώρο έναν… δονητή στήθους. Και σαν να μην έφθανε αυτό, την προέτρεψε να το δοκιμάσει…on air.

«Κάνε ό,τι κάνω» είπε η οικοδέσποινα του σόου και η Άνιστον δέχθηκε την πρόκληση. Οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να βάλουν τους δονητές μέσα στα…σουτιέν τους, και μπορεί η Τζένιφερ να είχε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά με την παρέμβαση της Ελεν, που την ξεκούμπωσε live τα κατάφερε.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα σου έλεγα να μου ξεκουμπώσεις το σουτιέν».«Και όμως το έκανες» ήταν η απάντηση της Ελεν, που όπως είναι γνωστό έχει προτίμηση στο γυναικείο φύλλο. Λίγο αργότερα η Τζένι αναφωνούσε: «Θεέ μου! Νιώθω σαν να με αρμέγουν»!



Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook