Υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς… δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί από την τροχαία για διάφορες παραβάσεις, ήταν ο 49χρονος οδηγός που έστειλε στον τάφο μια γιαγιά και τραυμάτισε βαρύτατα το ηλικίας τεσσάρων χρόνων εγγονάκι της στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας!

Η 59χρονη γυναίκα όπως αναφέρει το protothema.gr, έσπρωχνε το καροτσάκι με το 4χρονο εγγόνι της στην άκρη του δρόμου, αναζητώντας τον μικρότερο γιό της ηλικίας 18 χρόνων που είχε φύγει από το σπίτι τους με ποδήλατο και είχε καθυστερήσει να επιστρέψει, προκαλώντας έτσι την ανησυχία της μητέρας του.

Όταν τον είδε να έρχεται από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, έστριψε το καροτσάκι για να διασχίσει τον δρόμο, χωρίς να δει το επερχόμενο αυτοκίνητο, λόγω και του ελλιπούς φωτισμού. Αλλά και ο 49χρονος οδηγός δεν είχε πλήρη έλεγχο των αντανακλαστικών του, με αποτέλεσμα να παρασύρει γιαγιά και εγγονάκι!

Βαρύτατα τραυματισμένα τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου όμως η 59χρονη υπέκυψε στα τραύματα της. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα του άτυχου παιδιού ήταν πολύ σοβαρά και έκριναν αναγκαία την διακομιδή του στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων. Οι άνδρες της Τροχαίας συνέλαβαν τον δράστη οδηγό που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Χαλκίδας.