Σύμφωνα με την λίστα του Forbes, η Eva Longoria και Τina Fey είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί της τηλεόρασης για το έτος 2010 – 2011.

Καθεμία από τις εν λόγω κυρίες, κέρδισε το τεράστιο ποσό των 13 εκατομμυρίων δολαρίων στη διάρκεια μίας χρονιάς! Ναι. Καλά διαβάσατε.

Να σημειώσουμε, πως τόσο η Longoria όσο και η Fey ασχολούνται παράλληλα και με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες οι οποίες και τις κατέταξαν στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Για παράδειγμα, η «Desperate Housewife», Εva Longoria, εκτός από το πολύ επιτυχημένο σίριαλ στο οποίο φέτος πρωταγωνιστεί για 8η και τελευταία σεζόν, φρόντισε να φουσκώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό υπογράφοντας χρυσά συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και κινητής τηλεφωνίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Τina Fey, που εκτός από την σειρά «30 Rock» στην οποία πρωταγωνιστεί, υπογράφει και το σενάριο της εν λόγω κωμωδίας για λογαριασμό του καναλιού NBC, ενώ τον Απρίλιο κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Bossypants», που πούλησε 150.000 αντίτυπα.

Αναλυτικά, η λίστα του Forbes έχει ως εξής:

1. Eva Longoria – 13 εκατομμύρια δολάρια

2. Tina Fey – 13 εκατομμύρια δολάρια

3. Marcia Cross – 10 εκατομμύρια δολάρια

4. Mariska Hargitay – 10 εκατομμύρια δολάρια

5. Marg Helgenberger – 10 εκατομμύρια δολάρια

6.Teri Hatcher – 9 εκατομμύρια δολάρια

7. Felicity Huffman – 9 εκατομμύρια δολάρια

8.Courteney Cox – 7 εκατομμύρια δολάρια

9. Ellen Pompeo – 7 εκατομμύρια δολάρια

10. Julianna Margulies – 6 εκατομμύρια δολάρια

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook