Κάτι παραπάνω από δυο εβδομάδες αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης τον 44χρονο που είχε καλλιεργήσει την χασισοφυτεία- μαμούθ με τα 1.013 δενδρύλλια, η οποία ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφεραν να τον συλλάβουν και στην κατοχή του ανακάλυψαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο!

Η ταυτότητα του χασισοκαλλιεργητή είχε αποκαλυφθεί από την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Ο 44χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή Καρυές, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Στα τρία σπίτια και την αποθήκη του που ερευνήθηκαν, βρέθηκαν μία συσκευασία με «φούντα» βάρους 44,1 γραμμαρίων, τρία κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχε αδεία, ένα μη λειτουργικό μονόκαννο τυφέκιο, ένα πιστόλι κρότου, μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, δύο στιλέτα, δύο πολεμικές ξιφολόγχες, πέντε κροτίδες, 40 φυσίγγια και 13 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, τρία βλήματα από πολεμικά τυφέκια, ένα ζευγάρι χειροπέδες αστυνομικού και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook