Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες μέσα στη μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Ξάνθης, καθώς αποπειράθηκαν να πουλήσουν ένα βρέφος ολίγων ημερών!

Δυο αστυνομικοί παρουσιάστηκαν προ εβδομάδων ως άτεκνο ζευγάρι σε τρία άτομα, που εμπλέκονται στο κύκλωμα, και συγκεκριμένα έναν Έλληνα που διαμένει στην Ξάνθη, μια ετοιμόγεννη νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία και έναν άντρα κάτοικο Βουλγαρίας, που εμφανίστηκε ως σύνδεσμος.

Το φερόμενο άτεκνο ζευγάρι των αστυνομικών εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει το μωρό που κυοφορούσε η γυναίκα και έγιναν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις. Η γυναίκα εισήλθε πριν από λίγες μέρες στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης προκειμένου να γεννήσει και το ζευγάρι των αστυνομικών εμφανίστηκε στην κλινική και παρέδωσε 14.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Με το που έγινε η συναλλαγή, οι αστυνομικοί αμέσως συνέλαβαν τους εμπλεκομένους και το βρέφος παραδόθηκε σε ίδρυμα.

Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μανώλης Λουπείδης υπογράμμισε πως ακόμα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και αναμένεται μέσα στην ημέρα να γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για το κύκλωμα διακίνησης βρεφών.


protothema.gr