Ο Σάκης τραγούδησε και χόρεψε στην σκηνή, κάνοντας ακόμη και άλματα κατά την διάρκεια του προγράμματός του, ενώ ήταν εμφανές ότι το τζιν με το t-shirt αποτελούν την αγαπημένη του στιλιστική επιλογή.

Με αφορμή μάλιστα τα ρούχα που επιλέγει στις εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που τραγούδησε πριν από 20 χρόνια και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη: Από εδώ, από την Θεσσαλονίκη, ξεκίνησα την καριέρα μου πριν από 20 χρόνια.

Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ότι όλοι ήταν ντυμένοι με κοστούμια και τουαλέτες και γενικά εμφανίζονταν επίσημα ντυμένοι. Εγώ δεν είχα κοστούμι και είπα ότι θα τραγουδούσα με το τζιν και το μπλουζάκι. Ξέρετε τι έγινε; Παραλίγο να με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, δήλωσε ο Σάκης.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το γεγονός που σημάδεψε την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα τότε. Την ώρα που τραγουδούσα έγινε σεισμός! Και είπα ότι εάν είναι τέτοια η αίσθηση τότε… τί να πώ…

Ο Σάκης εμφανίζεται στην Πύλη Αξιού. Και αν μη τι άλλο, εκτός από τις παλιές αλλά και τις νεότερες επιτυχίες του, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και οπτικο-ακουστικό υπερθέαμα, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.