Μικρότερο κράτος και λιγότεροι φόροι είναι προαπαιτούμενα για να μπει η χώρα σε ρυθμούς ανάπτυξης, τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως διευρύνει το κράτος ιδρύοντας πάνω από 70 Γενικές Γραμματείες, Διευθύνσεις και Αρχές, ενώ συστήνει θέσεις και διορίζει χιλιάδες \”ημετέρους\” με διαβλητές διαδικασίες.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η κυβέρνηση με τα φοροπηχτικά μέτρα που, όπως λέει χαρακτηριστικά, επιβάλλει, διαλύει την οικονομία και την κοινωνία και πάνω απ΄ όλα εξολοθρεύει τη μεσαία τάξη.

Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει την πρότασή του για την εργασιακή εφεδρεία σύμφωνα με την οποία δεν προβλέπονται απολύσεις στο δημόσιο, ενώ τονίζει πως με αυτή την πρόταση μειώνεται το έλλειμμα δραστικά, χωρίς να προκαλούνται προβλήματα στην κοινωνία, σε αντίθεση με την πρόταση της κυβέρνησης που πυροδοτεί εκρήξεις και μειώνει το έλλειμμα πολύ λιγότερο.

Στο στόχαστρο του προέδρου της ΝΔ, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο capital.gr, μπαίνει και ο πρωθυπουργός, τον οποίο και εγκαλεί για ψεύτικες υποσχέσεις προς τους πολίτες, ενώ επισημαίνει πως η έξοδος από την κρίση απαιτεί θυσίες, θυσίες όμως με προοπτική.

\”Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί χωρίς να πεθάνουν οι Ελληνες\”, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς ο οποίος απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως \”όλοι είναι ίδιοι\” , λέγοντας χαρακτηριστικά πως \”αυτό το προπαγανδιστικό σύνθημα εξυπηρετεί μόνο όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook