Είπε πρόσφατα ότι δεν αισθανόταν άνετα με την σιλουέτα της. Ο λόγος για την Ola Jordan την επαγγελματία χορεύτρια η οποία δεν ντράπηκε καθόλου να ποζάρει στο φακό για το προσωπικό της ημερολόγιο.

Με μια ποικιλία από καυτά σορτσάκια και πολύ σέξι ρούχα η όμορφη Jordan έδειξε στο φακό το ζουμερό της σώμα για το ημερολόγιο του 2012 το οποίο από ότι φαίνεται θα γίνει bestseller.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ola αποκάλυψε ότι θα ήθελε να φοράει το έξι νούμερο στα ρούχα της.

«Είμαι αρκετά ντροπαλή με το σώμα μου και δυσκολεύομαι να το εκθέτω. Θα ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα επάνω μου. Για παράδειγμα το δέρμα μου έχει αρκετά σημαδάκια και τα πόδια μου είναι ιδιαίτερα άσχημα για πόδια χορεύτριας».

Η Jordan, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πάντα πρέπει να βρίσκεται σε δίαιτα για να διατηρείται λεπτή:

«Σαν χορεύτρια είμαι πάντα περικυκλωμένη από εξαιρετικά αδύνατα κορίτσια, έτσι και εγώ πρέπει πάντα να προσέχω τη διατροφή μου. Θα ευχόμουν να υπήρχε ένα μαγικό χάπι και να μπορούσα να φάω και να πιω ότι θέλω χωρίς να γυμνάζομαι. Αλλά τι να κάνουμε δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο χάπι!»

 
\"\"\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook