«Ποδοσφαιρικός σύλλογος δήμου Πλατανιά 2011».

Και εγένετο ο «ποδοσφαιρικός σύλλογος δήμου Πλατανιά 2011». η δημιουργία αυτού του νέου σωματείου αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα της επικείμενης συνεργασίας όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου Πλατανιά υπό την σκέπη του ίδιου του Δήμου, όπως αποφασίστηκε στη τρίτη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των 12 ομάδων της περιοχής και οι αρμόδιοι φορείς της Δημοτικής αρχής και έγινε τη Δευτέρα το βράδυ.
Πρώτος στόχος του νέου συλλόγου είναι η καταγραφή και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τα σωματεία αλλά κύρια και βασική επιδίωξη είναι η δημιουργία μιας κοινής ακαδημίας με τρία κέντρα που θα εδρεύουν στα μεγαλύτερα διαμερίσματα του Δήμου.
Σύμφωνα με το πλάνο η ακαδημία αυτή θα είναι αυτόνομη και θα μπορεί να είναι οικονομικά αυτοσυντηρούμενη και βέβαια θα μπορεί νʼ αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα δοκιμάζει ο Πλατανιάς που θα έχει το ρόλο της πρώτης ομάδας.

Πάντως, οριστικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα των ακαδημιών δεν έχουν παρθεί ακόμη ούτε έχουν κανονιστεί οι λεπτομέρειες κάτι που αναμένεται να γίνει στις επόμενες συναντήσεις των εμπλεκόμενων ομάδων. Ίσως κάποιες από αυτές να διευθετηθούν την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και οι εκπρόσωποι των ομάδων έδωσαν νέο ραντεβού.

Πάντως σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Πλατανιά, Νίκο Δασκαλάκη που συντονίζει τη προσπάθεια, τεστ για την ομαλή εξέλιξη της συνεργασίας θα αποτελέσει η κοινή εκδήλωση των 12 σωματείων που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Πορτοκάλι την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Τον σύλλογο \”ποδοσφαιρικοί σύλλογοι δήμου Πλατανιά 2011\” αποτελούν τα σωματεία: Άμιλλα Μοδίου, Άρης Βουκολιών, Αστέρας Μανωλιόπουλου, Ατρόμητος Μάλεμε, Πέργαμος Βρυσών, Διγενής Παλαιών Ρουμάτων, Ίκαρος Ταυρωνίτη, Α.Ε. Κυδωνίας, Ροδωπού, Τάλως Συριλίου, Σπάθα Κολυμβαρίου και η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Στη συνάντηση της Δευτέρας το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από όλες τις ομάδες πλην της Σπάθας Κολυμπαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook