Ένα εντυπωσιακό βίντεο έβγαλε στη δημοσιότητα η βρετανική φίρμα, στο οποίο η Lotus Exige S «μονομαχεί» με ένα πυγμάχο βαρέων βαρών. Τελικά ποιος θα νικήσει; Τα… «ποντίκια» του πυγμάχου ή οι 350 ίπποι του μοντέλου; Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα βίντεο με αρκετό ενδιαφέρον, όπου ο νικητής τελικά βγαίνει η Lotus Exige S!

Το V6 μοτέρ των 3,5 λίτρων της Evora S, αποδίδει περισσότερους από 350 ίππους. Το βάρος της είναι μόλις 1.080 κιλά, γεγονός που δημιουργεί μια εξαιρετική αναλογία κιλών ανά ίππο (3,1). Σε σχέση με την κανονική έκδοση της Exige, η S έχει διαφορετική εμφάνιση, όπως αυτή ορίζεται από το εμπρόσθιο splitter και το πίσω spoiler.

Υπάρχουν δύο νέες επιλογές για το εσωτερικό, τα εξοπλιστικά πακέτα Premium και Premium Sport. Στάνταρ είναι τα ελαστικά επιδόσεων Pirelli P-Zero Corsa. Επιπλέον, μέσω του συστήματος διαχείρισης Lotus DPM (Dynamic Performance Management), προσφέρονται τρία set up οδηγικού στιλ, τα Touring, Sport και DPM off. Επιπλέον, το πρόγραμμα Race διατίθεται αποκλειστικά με το πακέτο Race Pack, στο οποίο περιλαμβάνονται, επίσης, το Launch Control και μια ειδική ρύθμιση της ανάρτησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook