Ένα πλήρες δίκτυο υπολογιστών από το οποίο οι πελάτες του στοιχημάτιζαν παράνομα μέσω Ίντερνετ με προκαθορισμένη απόδοση σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα, είχε εγκαταστήσει στο κατάστημά του στην Τρίπολη ένας 35χρονος. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και καμουφλάζ για να μην φαίνεται με τι ασχολούνταν στην πραγματικότητα οι παίκτες!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο κατάστημα συνέλαβαν όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τον ιδιοκτήτη, μια 27χρονη υπάλληλο και έναν 46χρονο στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν δύο αποδείξεις παράνομου στοιχήματος. Στα ταμεία του μαγαζιού, βρέθηκαν 3.383 ευρώ που προέρχονταν από την διεξαγωγή στοιχηματισμού, γεγονός που δείχνει ότι ήταν ευρέως διαδεδομένη στην πόλη η δραστηριότητα του επιχειρηματία.

Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε μία αυτοσχέδια πλαστική κατασκευή έτσι ώστε να κρύβει τους τέσσερις φορητούς υπολογιστές μέσω των οποίων στοιχημάτιζαν οι παίκτες και ήταν συνδεδεμένοι με έναν διακλαδωτή Διαδικτύου και μεταξύ τους με 13 καλώδια σύνδεσης. Ακόμη, κατασχέθηκαν 63 αποδείξεις παράνομου στοιχηματισμού και ένας εκτυπωτής. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παράβαση των νόμων Περί Ρύθμισης Θεμάτων Ο.Π.Α.Π. και περί Αγοράς Παιγνίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook