Μπορεί ο Εργοτέλης να είναι ίσως η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι εδώ και καιρό , όμως οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια και η προβληματική παρουσία κάποιων παικτών φαίνεται ότι έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας.

Ο Νίκος Καραγεωργίου το άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ότι αν προκύψει κάτι καλό θα το δούμε και ήδη δύο είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν δύο παίκτες της Καβάλας που παίζουν στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο λόγος για τον Οράσιο Καρντόσο και τον Σέρζ Ντιέ που έχουν μείνει χωρίς ομάδα μετά τον υποβιβασμό της Καβάλας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Στο ματς με τον ΟΦΗ φάνηκε ότι ο Εργοτέλης θέλει φρέσκα πόδια στη μεσαία γραμμή μιας από την μία έχουν περάσει τα χρόνια για τους Τζούνιορ και Μπέτο και από την άλλη ο Κυριακίδης δεν φαίνεται να υπολογίζεται και πολύ από τον Καραγεωργίου , ενώ ο Ολίσε ταλαιπωρείται από συχνούς τραυματισμούς.

Πιο ψηλά στη λίστα του Καραγεωργίου φαίνεται να είναι ο Καρντόσο ο οποίος είναι όμως και πιο αλμυρός από τον Ντιέ που η τιμή του είναι πιο προσιτή.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα στον Εργοτέλη την Δευτέρα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων από την Τρίτη το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook