Μια 22χρονη μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού, υπήκοος Αλβανίας, εργαζόταν τους τελευταίους μήνες ως σερβιτόρα σε νυχτερινό μπαρ στη Λαμία.

Το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας όπου κατήγγειλε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ με τη χρήση βίας και με απειλές κατά της ίδιας και του παιδιού της την εξανάγκαζε σε ερωτική συνεύρεση με τον ίδιο, αλλά και με πελάτες του καταστήματος, έναντι αμοιβής.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του μπαρ, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα όντως δούλευε στο μπαρ, αλλά τα όσα κατήγγειλε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφού συζούσαν και την καταγγελία την έκανε όταν ο ίδιος την "έπιασε" επ' αυτοφώρω με άλλον μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το από γευμα της ίδιας μέρας οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 57χρονο Λαμιώτη και σε έρευνα που ακολούθησε στο μπαρ αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER), ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλόπ, ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους τριών γραμμαρίων, τέσσερα φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού μεικτού βάρους γραμμαρίων, δέκα δισκία ναρκωτικών χαπιών, ένα χαρτονόμισμα των ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση, Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 57χρονος Λαμιώτης θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, με τις κατηγορίες για σωματεμπορία, βιασμό, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.