Ο Νίκος Κουράκης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, με αφορμή τα όσα επακολούθησαν αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Επισκοπή.

Αναμφίβολα ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής, όχι μόνο διότι με δικό του γκολ έριξε την Επισκοπή από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και γιατί πριν από λίγες εβδομάδες ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος του έκανε επίσημη πρόταση προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο Νίκος Κουράκης  καθάρισε «στεγνά» το συγκρότημα του Χρήστου Βασιλείου δίνοντας νέα τροπή στο πρωτάθλημα.

Ο στράικερ του ΠΑΟ Κρουσώνα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του τεχνικού της Επισκοπής, ο οποίος άφησε τα υπονοούμενά του για την αγωνιστική συμπεριφορά της γηπεδούχου ομάδας:

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης αλλά και από θέμα πρεστίζ. Αυτά τα ματς σε καταξιώνουν στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου. Από εκεί και πέρα, εμείς έπρεπε να νικήσουμε καθώς η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τις Ασίτες μας άφησε πίσω. Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την αντίδραση του κ. Βασιλείου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει το παιχνίδι κανενός. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα αγώνα. Όσο για το αν υπήρχε ένταση, αυτά θεωρώ πως δεν πρέπει να λέγονται ειδικά από ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αλίμονο κάθε φορά που ένας παίκτης παίζει δυνατά να απολογείται στον αντίπαλο».

«Ήθελα να αγωνιστώ»

Ο Νίκος Κουράκης ερωτηθείς για το αν φοβήθηκε πριν το ματς, εξαιτίας των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση από την Επισκοπή, πριν από λίγες ημέρες, απάντησε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν άρρωστος, όμως δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να μείνω εκτός αποστολής. Ήθελα να αγωνιστώ και για να αποδείξω πως δεν συμβαίνει κάτι το μεμπτό, πολύ περισσότερο όμως διότι είχαμε πολλές απουσίες. Ήξερα πως θα είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς οι Μαρκάκης, Καρβελάς και Πουλάκης ήταν τιμωρημένοι. Μέσα σε όλα τα άλλα ήρθε και το πρόβλημα του Μαμουλάκη στο ζέσταμα να μας αποδιοργανώσει εντελώς. Μείναμε δώδεκα παίκτες και όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να αφήσω τους συμπαίκτες μου, μονάχους, ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

Ο έμπειρος επιθετικός σχολίασε και το πώς βλέπει μέχρι στιγμής το φετινό πρωτάθλημα:

«Στην αρχή πίστευα πως η κούρσα για τον τίτλο θα έχει πολλές ομάδες. Εν τέλει φτάσαμε στο σημείο να μείνουν ο Ρούβας και η Επισκοπή. Περίμενα τον ΠΟΑ, τον Γιούχτα να βρίσκονται πιο ψηλά, όπως βέβαια και εμάς που δυστυχώς μείναμε πολύ πίσω. Θεωρώ πάντως πως και οι δύο ομάδες που κυνηγούν την πρωτιά είναι ισάξιες, το ίδιο δυνατές και το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει πολλά». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook