Αν ο Αμερικανός Πρόεδρος αποτύχει να επανεκλεγεί στις επόμενες εκλογές ίσως να σκεφτεί να ακολουθήσει άλλα μονοπάτια. Επιχειρηματικά. Εξάλλου ήδη κάποιοι άλλοι έχουν φροντίσει για το … promotion του brand name του!

Πως θα σας φαινόταν να τρώγατε το ωραιότατο κοτοπουλάκι σας σε ένα εστιατόριο Obama Fried Chicken; Μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε, αρκεί να βρίσκεστε στο Πεκίνο. Ή στο Μπρούκλιν, ή στο Χάρλεμ. Κι ας μην το ξέρει ακόμα ο πρόεδρος!

Τα διεθνή ΜΜΕ δεν θα αργούσαν να ανακαλύψουν τα … OFC. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο πανέξυπνος ιδιοκτήτης του φρόντισε να φτιάξει ένα λογότυπο παρόμοιο με το διάσημο ανά τον κόσμο λογότυπο της αλυσίδας εστιατορίων Kentucky Fried Chicken – KFC και να βάλει δίπλα ένα σκίτσο του Αμερικανού προέδρου ντυμένου με τα ρούχα του θρυλικού ιδρυτή των KFC Colonel Sanders!

Μόνο που η έρευνα συνεχίστηκε και αποκάλυψε πως εστιατόρια με το όνομα του Αμερικανού προέδρου – και με μια «ειδικότητα» στο τηγανητό κοτόπουλο – έχουν … ξεφυτρώσει και στην καρδιά της Αμερικής, στο Χάρλεμ και στο Μπρούκλιν. Και κανείς δεν μοιάζει να ασχολείται!

Το πλέον αξιοσημείωτο πάντως, στην ούτως ή άλλως απίστευτη αυτή ιστορία, είναι το γεγονός πως η μεγάλη … «ανταγωνίστρια» αλυσίδα της KFC, ή τουλάχιστον η εταιρεία που διαχειρίζεται το franchise της φίρμας στο Χονγκ-Κονγκ, δημιούργησε ένα διαφημιστικό για τα προϊόντα της στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα! Σωστότερα ένας σωσίας του.

Και επίσης κανείς δεν φάνηκε να ενοχλείται. Ούτε ο Πρόεδρος …

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook