Τα ψέματα τελείωσαν! Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγα λεπτά είναι στον αέρα με την ολοκαίνουργια μεσημεριανή της εκπομπή. Στη μία, λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια μας είπε την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν και της μέχρι τώρα τηλεοπτικής της καριέρας. Εμφανώς αγχωμένη και φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα η παρουσιάστρια εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας.

Όσο για το ποια ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης; «…Αλλαγές; Τρελές αλλαγές… Ποιος περίμενε μετά από σχεδόν 20 χρόνια ότι δεν θα με ξανά βλέπατε πρωί, αλλά ευτυχώς με ξανά βλέπατε μεσημέρι… Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι δεν θα σας ξανά λέω καλημέρα… Βέβαια, είμαι σίγουρη πως αντί για \”γεια σας\” ή \”καλησπέρα\” πολλές φορές θα σας πω \”καλημέρα\” και μην με παρεξηγήσετε… Θέλω το χρόνο μου…

Μπορεί να αλλάζουμε φέτος συνήθειες, όμως, δεν αλλάζουμε και τα πάντα… Δεν αλλάζουμε ότι αγαπάμε… Καταρχήν δεν πρόκειται να αλλάξουμε ύφος και σκοπό σε αυτή την εκπομπή… Ο σκοπός μας είναι να περνάμε καλά, να γελάμε και να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη, με λιγότερα και πιο απλά… Σε αυτό το πλαίσιο των αλλαγών αποχαιρετήσαμε συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους χρόνων, θέλω να τους πω \”καλή επιτυχία\” και ότι θα είμαστε για εκείνους εμείς για πάντα εδώ και πως η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή…»

Και επειδή πρεμιέρα χωρίς εκπλήξεις δε γίνεται… ξαφνικά και εκεί που η Ελένη μιλούσε με τους συνεργάτες της η Ζέτα Μακρυπούλια, φορώντας ένα απλό λευκό T-shirt κι ένα τζιν, εισέβαλε στο ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής. Να σημειώσουμε μάλιστα πως και πέρυσι η Ζέτα της έκανε ποδαρικό της Ελένης!

«Αχ, Ζετάκι μου πολύ καλά έκανες και ήρθες να με δεις… Το ΄χω ανάγκη… Αισθάνομαι σήμερα σαν να μου κόβονται τα πόδια…\”, είπε η Ελένη. Βέβαια τη ρώτησε αν θα παρουσιάσει και φέτος το \”Danving with the stars 3\”, αλλά και το γιατί ξεφεύγει πάντα και δε θέλει να αναλάβει την παρουσίαση ενός πρωινάδικου.

Δείτε το video…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook