Έξαλλος είναι ο Νίκος Μαχλάς με την κίνηση του αθλητικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου να ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης του ΟΦΗ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μιλώντας σε εκπομπή του «Blue Sky» τόνισε ότι θα κάνει μηνύσεις και αγωγές σε όσους προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα της ομάδας αλλά και το δικό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά :

-Για το θέμα της επαναξέτασης της υπόθεσης του ΟΦΗ από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς:
«Εξεπλάγην. Τα πάντα είναι αβάσιμα. Δεν θέλω να πω ότι είναι στημένο. Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές. Είναι άδικο να γίνονται τέτοια από τους εισαγγελείς. Καμιά ανάμειξη δεν έχει ο ΟΦΗ στα στημένα».

-Για το μπάχαλο που επικρατεί με τον αριθμό των ομάδων της Σούπερ Λίγκας:
«Η κάθαρση γίνεται σε λάθος χρόνο παρότι χάρηκα όταν έμαθα ότι γίνεται. Δε μπορεί να σπιλώνουν το ποδόσφαιρο. Ας μιλήσουμε επιτέλους για μπάλα».

-Για τη διαμάχη του ΟΦΗ με τον πρώην ιδιοκτήτη του τον Φανούρη Βάτσινά.
«Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Τα ‘εχουμε βρει. Όλοι έχουμε καλή διάθεση και δεν θέλουμε να χάσει ο κος Βατσινάς».

-Για τους στόχους του ΟΦΗ:
«Έχουμε 3ετές πλάνο. Την πρώτη χρονιά αποσκοπούμε στο να επιτευχθεί η σωτηρία όσο πιο νωρίς γίνεται. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αποκτήσουμε την παλιά μας αίγλη».

-Για την εθνική ομάδα:
«Θα προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού του 2012. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Έχουν μπει οι βάσεις. Εμείς το 1994 πήγαμε ανοργάνωτοι και άπειροι, ενώ αργότερα χάθηκαν οι προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις στο τέλος όπως στο 0-0 με τη Δανία».