Πήραν τον νόμο στα χέρια τους δύο έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Frankland, στο Durham της Αγγλίας. Οι Nathan Mann, 23 ετών, και Michael Parr, 32 ετών, οδηγήθηκαν στο δικαστήριο με την κατηγορία της δολοφονίας ενός παιδόφιλου που πέθανε από εμβολή ύστερα από επίθεση στο κελί του.

Ο κατα συρροήν παιδόφιλος βιαστής, Mitchell Harrison σκοτώθηκε από αυτοσχέδια όπλα που πιστεύεται ότι προέρχονται από λιωμένες οδοντόβουρτσες που μετατράπηκαν σε ξυράφια.

Ο Harrison, ο οποίος καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2011 σε τεσσεράμισι χρόνια – το ελάχιστο της ποινής- για τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού, βρέθηκε από τους φύλακες λίγο πριν τις 10, το πρωί του Σαββάτου.

Στα 13 του είχε επιτεθεί κατά 7χρονης, ενώ στα 15 του, τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απειλές βιασμού σε συνομήλική του.

Η πράξη όμως που τον καταδίκασε ήταν ο διπλος βιασμός ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ο επιθεωρητής Steve Chapman από το αστυνομικό τμήμα του Durham, ανακοίνωσε πως ο Harrison πέθανε, αφού του είχαν προκαλέσει πολλαπλά τραύματα. Λίγο νωρίτερα ο εγκληματολόγος David Wilson ανέφερε πως η βιαιότητα της επίθεσης ήταν αξιοσημείωτη.

\”Το ερώτημα είναι πώς κάτι τέτοιο έλαβε χώρα στις φυλακές Frankland και γιατί το προσωπικό δεν τον προστάτεψε\” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook