«Κάτοικοι» Πλατανιά και με την… βούλα είναι από την Τρίτη οι Λάζαρος Θεοδωρέλλης, Κώστας Κουρτεσιώτης και Βασίλης Παπαδόπουλος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Πλατανιάς και είναι και επίσημα οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας μετά την άνοδο της στην Football League.

Ο Θεοδωρέλλης (φώτο με αντίπαλο τον Μανιάτηείναι γεννημένος στις 14/1/1982 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Δόξα Δράμας στην οποία αγωνίστικηε για τρία χρόνια. Το 2005 πήρε μεταγραφή για την Χαλκίδα/Λήλας (Γ’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Άγιο Δημήτριο (Γ’ Εθνική). Από το 2007 μέχρι και πρόσφατα αγωνιζόταν στην Καβάλα. Στο περσινό πρωτάθλημα της Superleague είχε 11 συμμετοχές.

Ο Κουρτεσιώτης έχει γεννηθεί στις 5/6/1984 στην Καρδίτσα και πρόκειται για παίκτη γέννημα-θρέμμα της τοπικής Αναγέννησης, στην οποία αγωνιζόταν επαγγελματικά από το 2004. Το 2007-08 αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, αλλά άμεσα την επόμενη περίοδο επέστρεψε στην Αναγέννηση.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο είναι γεννημένος στις 29/11/1977 στην Αθήνα και σε ηλικά 20 ετών «κατηφόρισε» για πρώτη φορά στην Κρήτη για την ΕΑΡ (1997-99). Το 1999 «μετακόμισε» στα Χανιά, όπου αγωνίστηκε στην ΑΕΧ μέχρι το 2001. Ακολούθησε μία χρονιά στον Παναιτωλικό και η επιστροφή του στην Κρήτη, σε διαφορετικό ξανά Νομό και για λογαριασμό του ΑΟΑΝ. Για έξι μήνες αγωνίστηκε στον Άγιο Νικόλαο και στην συνέχεια βρέθηκε στον Εθνικό μέχρι το 2004. Τότε «μετακόμισε» στον Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Ακολούθησαν κατά σειρά οι Χαλκίδα/Λήλας (2005-06), Ρόδος (2006-07), Αχαρναϊκός (2007-08) και Αγία Παρασκευή (2008-2011).

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές, Λάζαρο Θεοδωρέλη, Κωνσταντίνο Κουρτεσιώτη και Βασίλη Παπαδόπουλο, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 1 χρόνο.

Μετά το πέρας της διαδικασίας που εκτυλίχτηκε στα γραφεία της Χανιώτικης Π.Α.Ε., οι τρεις ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι θα φοράνε την περίοδο που ξεκινά επίσημα σε λίγες ημέρες τη φανέλα του Πλατανιά, τον οποίο όπως τόνισαν, θα επιδιώξουν να βοηθήσουν τα μέγιστα στο νέο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ.

• Ο Θεοδωρέλης που προέρχεται από την ομάδα της Καβάλας, αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι γεννηθείς στις 14/1/82, είπε τα εξής: \”Πληροφορήθηκα από τη διοίκηση τους στόχους που θέτει η ομάδα και πείστηκα. Νιώθω ικανοποιημένος που θα παίξω γι’ αυτή την ομάδα, η οποία είναι πολύ σοβαρή και νιώθω ευτυχής που βρίσκομαι στον Πλατανιά. Ελπίζω να βοηθήσω και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της\”.

• Ο Κουρτεσιώτης που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, παίζει ως αριστερός μπακ και είναι γεννημένος στις 5/6/84 δήλωσε: \”Χαίρομαι πολύ που εντάσσομαι στην οικογένεια του Πλατανιά. Οι άνθρωποι με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να έρθω. Εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, γνωρίζω όμως ότι πρόκειται για ένα πολύ υγιές σωματείο. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι και που δύσκολα συναντάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά την τωρινή εποχή με όλα αυτά που συμβαίνουν\”.

• Ο Παπαδόπουλος που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και είναι γεννηθείς στις 29/11/77, επεσήμανε ότι: \”Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν. Πιστεύω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της ομάδας και εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά, με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι ο στόχος μπορεί να τεθεί στην πορεία, μιας και ο πρωταρχικός είναι σίγουρα η γρήγορη σωτηρία. Από εκεί και πέρα, μακάρι η ομάδα να μπορέσει να πετύχει ό,τι καλύτερο\”.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook