Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι αντί το Σάββατο στις 5 το απόγευμα που είχε αρχικά οριστεί θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των Ίκαρων Σερρών με τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών .

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ είχε ζητήσει από τους Ίκαρους Σερρών αλλά και από την ΕΟΚ την αλλαγή ημέρας του αγώνα αντί Σάββατο δηλαδή να γίνει Κυριακή για συγκονωνιακούς λόγους όμως η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα της αλλαγής της ημέρας αλλά άλλαξε και την ώρα και το ματς αντί να γίνει απόγευμα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή του ΟΦΗ που αναμένεται να φτάσει λίγο πριν τις 12 το βράδυ στις Σέρρες λίγες ώρες μετά το πρωινό ξύπνημα θα πατήσει παρκέ για την αναμέτρηση με τους Ίκαρους Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αλλαγή ώρας και ημέρας του αγώνα με τους Ίκαρους :

«Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών – ΟΦ Ηρακλείου για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί 8/10/2011 και ώρας 17.00 θα διεξαχθεί 9/10/2011 και ώρα 12.00 στο ίδιο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook