Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως οι μέτριες εμφανίσεις εξόργισαν το Νίκο Καραγεωργίου που στην προπόνηση της Τρίτης πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός έκανε δριμιά κριτική στους ποδοσφαιριστές του για τις τελευταίες εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτή στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ όπου η απόδοση όλων των παικτών κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ο Καραγεωργίου έκανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις στους παίκτες του ενώ τους εφέστησε την προσοχή και στην εξωγηπεδική τους ζωή.

Σε μια από τις επόμενες προπονήσεις δεν αποκλείεται να τα «ψάλλει» στους παίκτες της ομάδας του και ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης που τις τελευταίες ημέρες λείπει στο εξωτερικό για κάποιες προσωπικές του υποθέσεις.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις με τον Λεάλ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Ουρουγουανός αισθάνεται καλύτερα από την θλάση που έχει στη γάμπα και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η το αργότερο από την προσεχή Δευτέρα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Άρη το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Την ίδια ώρα ο Σαρρής έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε την Τρίτη κάτι που αναμένεται να γίνει και την Τετάρτη για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του. Ο Αθανασίου ο οποίος επίσης έχει πρόβλημα στον μηνίσκο πήρε μέρος στο πρόγραμμα το οποίο και ολοκλήρωσε, μετά το τέλος της προπόνησης όμως επισκέφθηκε τον γιατρό της ομάδας, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να αποφασισθεί το αν θα κάνει αρθροσκόπηση ή όχι.