Δεν είναι και τόσο καλά τα νέα από τον τραυματισμό του Βάντο καθώς ο Βραζιλιάνος αριστερός μπάκ του ΟΦΗ θα αναγκαστεί την Τετάρτη το πρωί να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να διορθώσεις τις ενοχλήσεις που τον απασχολούν.

Ο Βάντο την Τετάρτη στις 12 το πρωί θα μεταβεί στην ιδιωτική κλινική «Creta Inter Clinic» προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην αθλητική βουβωνοκοίλη. Η χειρουργική επέμβαση θα γίνει από τους γενικούς χειρούργους κ.κ. Θωμά Τζακατάκη και Νίκο Ζερβάκη. Με ενδοσκοπική μέθοδο θα τοποθετηθεί πλέγμα. Η αθλητική βουβωνοκοίλη είναι χειρουργικό περιστατικό και όχι ορθοπεδικό.

Ο Βάντο σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης σε 20 με 30 μέρες κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ μέσα στον Οκτώβριο.

Πρόβλημα και με Σουμπίνιο

Πέρα από τον Βάντο πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Σουμπίνιο που έπαιξε με ένεση στον δικέφαλο στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά την εξέταση που του έγινε από το ιατρικό τιμ της ομάδας διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες για να ακολουθήσει θεραπεία και να είναι απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα .

Όσον αφορά τον Μπούρμπο η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς αναμένεται σε περίπου 2 εβδομάδες αλλά σίγουρα δεν θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς με την ΑΕΚ για να επανέλθει μετά από περίπου 2 μήνες στην αγωνιστική δράση.

Αναφορικά με τους Πίτσο και Ζόρντι Λόπεζ που και αυτοί έχουν προβλήματα τραυματισμών ο πρώτος θα είναι λογικά έτοιμος με τον ΠΑΟΚ ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν κάποιες ελπίδες αλλά στον ΟΦΗ δεν θα το ρισκάρουν αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Σε ότι έχει να κάνει με την σημερινή προπόνηση οι παίκτες που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση δούλεψαν ξεχωριστά το πρωί ενώ το απόγευμα υπήρχε προπόνηση για όλους τους παίκτες με πολλές διαδρομές αλλά και δίτερμα στο τέλος της προπόνησης. Οι παίκτες που δεν συμμετείχαν στη σημερινή πρωινή προπόνηση, την Τετάρτη το πρωί θα γυμνασθούν κανονικά.

Την Τετάρτη το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας θα γίνει σε δύο γκρούπ. Το πρώτο γκρουπ θα κάνει προπόνηση στις 4.30 μ.μ. και το δεύτερο στις 5.30 μ.μ.

Τέλος την Τετάρτη μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στις 7.30 μ.μ αντιπροσωπεία από τους παίκτες του ΟΦΗ θα επισκεφθεί το Calceto όπου κάνουν προπόνηση τα τμήματα ακαδημίας της ομάδας. Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με τους παίκτες της μεγάλης ομάδας, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook