Τη Δευτέρα το απόγευμα, σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν στον Πειραιά, στο Κερατσίνι και στου Ζωγράφου δύο Έλληνες και τρεις Αλβανοί- η μία εκ των οποίων γυναίκα- για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης, καθώς και για εγκατάσταση παράνομου εργαστηρίου επανατυποποίησης κι επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης αξιοποίησαν σχετική πληροφορία για τη δράση εγκληματικής ομάδας αποτελούμενης από αλλοδαπούς, που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή, επανατυποποίηση και περαιτέρω διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην Ελλάδα. Μετά από σχετικές έρευνες εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους αλλοδαπούς όταν αποπειράθηκαν να πωλήσουν ποσότητα 32 γραμμαρίων σε έναν ημεδαπό.

Σε έρευνες που επακολούθησαν όπως δημοσιεύει η zougla.gr, εντοπίστηκε, στην οικία ενός εκ των αλλοδαπών, χώρος που είχε μετατραπεί σε εργαστήριο επανατυποποίησης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών. Η αστυνομία κατέσχεσε 719 γραμμάρια ηρωίνης, ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, σύνεργα εργαστηρίου, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναφέρονται αγοραπωλησίες ναρκωτικών, το ποσό των 470 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook