Η σύλληψη του Μπέλλου δεν αρκεί για να βρει την γαλήνη η παρέα της φεγγαρόπετρας. Φροντίζει και μέσα από τη φυλακή να συνεχίσει την εκδίκησή του…

Στην προσπάθεια του αυτή όταν τον ανακρίνουν κατηγορεί την Νταίζη ως συνεργό του στην απαγωγή. Ο Λουκάς αμφιβάλλει όμως για το πόσο αληθεύει. Ο αστυνόμος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να πειστεί τόσο εύκολα και του εξηγεί πως είναι υποχρεωμένος να το ερευνήσει.

Ο Λουκάς και ο Νικόλας έχουν ήδη ενημερώσει την παρέα ότι ο Μπέλλος συνελήφθη. Η Νταίζη επισκέπτεται την Εριέττα και την κατηγορεί ότι της έδωσε πλαστούς πίνακες και εκείνη της εξηγεί πως δεν είναι πια σε θέση να εκβιάζει για τίποτα.

Η Μελίτα πηγαίνει στις φυλακές για να συναντήσει τον Στέφανο και τον βεβαιώνει ότι η αποφυλάκισή του είναι θέμα χρόνου. Η Εύα ζητάει από τον Λευτέρη να αλλάξει γνώμη και να μη φύγει ακόμα.

Του λέει να περιμένει να αποφυλακιστεί ο Στέφανος και να συζητήσει μαζί τους, ώστε να βρεθεί κάποια λύση. Η Νταίζη συναντά την Αντιγόνη και της ξεκαθαρίζει ότι ιδιοκτήτρια του σπιτιού είναι πλέον η ίδια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook