Κοινό μέτωπο με τους ιδιόκτητες των ταξί ενάντια στην απόφαση του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση για το άνοιγμα  του επαγγέλματος τους θα αντιπαρατάξουν και οι ιδιοκτήτες των φορτηγών στα Χανια.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος των ιδιοκτήτων φορτηγών Χανίων κ. Γιάννης Κουκουράκης, \”οι ιδιόκτητες των φορτηγών πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν καθώς  με την απόφαση του ο κ.  Ραγκούσης κι έπειτα από εντολή της Τρόικα,   από την 1-1 2012 καταργεί  τον προηγούμενο νόμο του Ρέππα  και μεταξύ άλλων, φέρνει στην ίδια μοίρα τα φορτηγά εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ παράλληλα, με ένα παράβολο των 1.500 ευρώ θα δίνει μια άδεια. Επίσης δεν επιτρέπει την μεταβίβαση της άδειας σε συγγενικά πρόσωπα.\”   

Ο κ, Κουκουράκης χαρακτήρισε την απόφαση αύτη άδικη και άτιμη, και τόνισε επίσης ότι από την ερχόμενη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών πανελλαδικά  θα κατέβουν στους δρόμους καθώς πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Κουκουράκης η απεργιακή κινητοποίηση θα είναι διαρκείας χαρακτήρισε δε, τον αγώνα αυτό,  αγώνα για την υπεράσπιση της τιμή και της αξιοπρέπειας τους  και σε αυτή θα συμμετάσχουν και οι ιδιόκτητες  των φορτηγών από όλη την Κρήτη.

Σημειώνεται πως αύριο οι ιδιόκτητες των φορτηγών στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν τη μορφή του αγώνα τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook