Σε 100 χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η «λεία» τριών ενόπλων, οι οποίοι, το πρωί, λήστεψαν υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλων -δύο κρατούσαν Καλάσνικοφ κι ο τρίτος πιστόλι- απαίτησαν από τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος να τους παραδώσει το παραπάνω χρηματικό ποσό.

Οι δράστες έφυγαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με μία μπορντό BMW, η οποία μετά από 20 λεπτά βρέθηκε από την Αστυνομία στο κέντρο της Καλλικράτειας. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής Κωνσταντίνο Παπουτσή το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο από την περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης και οι δράστες προφανώς διέφυγαν με δεύτερο αυτοκίνητο.

«Στην Καλλικράτεια υπάρχει προηγούμενο σε τέτοια φαινόμενα και αυτό έχει σχέση το ότι γειτνιάζει η περιοχή με τη Θεσσαλονίκη. Ομολογουμένως μας απασχολεί ιδιαίτερα η εγκληματική δραστηριότητα στην περιοχή και είναι βέβαιο πως θα αλλάξει και ο τρόπος αστυνόμευσης» ανέφερε στο halkidikinews.gr o κ. Παπουτσής.

Προανάκριση για το περιστατικό. σύμφωνα με το δημοσίευμα στο halkidikinews.gr, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook