Ολοκληρώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 3ο Patras International Circuit for Kart (PICK) – BP Ultimate. Το αγωνιστικό σκέλος περιλάμβανε τέσσερις κατηγορίες: MINI, LOUX, BP 125, SUPER. Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μίλησαν με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η Πάτρα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Thonon, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος και χαρακτήρισε εξαιρετικό το επίπεδο της διοργάνωσης.

Οι κερκίδες που αναπτύχθηκαν για το διήμερο του 3ου PICK BP Ultimate γέμισαν ασφυκτικά από θεατές, όπως και όλοι οι δρόμοι που όριζαν την αγωνιστική διαδρομή. Το κοινό απόλαυσε το θέαμα που πρόσφεραν οι οδηγοί των καρτ υπό συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Θετικά σχόλια απέσπασαν η Οργανωτική Επιτροπή και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών για την πρωτοβουλία τους να διοργανωθεί για πρώτη φορά Σιρκουΐ Ποδηλασίας στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Π.Ο.Π. Επίσης την δυνατότητα μιας βόλτας στους μικρούς φίλους του ποδηλάτου στην διαμορφωμένη πίστα όπου διεξήχθησαν οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ποδηλασίας. Εντυπωσιακή η παρουσία των περίπου 1000 μικρών φίλων του ποδηλάτου που περίμεναν υπομονετικά να κάνουν την βόλτα του παρουσία χιλιάδων θεατών.

Ακόμα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο Π.Ο.Πατρών διοργάνωσε και την ανάβαση Πιτίτσας (Αργυρών) με εκκίνηση από το Πλατάνι (Αρσάκεια σχολεία).

Στην ανάβαση την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζωρτζάκης Πολυχρονής 3ος , ακολούθησε ο Δρακάκης Γιάννης 8ος, ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης 10ος, ο βεργής βασίλης 12ος, ο Ορφανουδάκης Κώστας 34 και ο Σταματάκης Σταυρος 38ος.

Την επόμενη μέρα στο σιρκουί ο Τζωρτζάκης Πολυχρονής τερμάτισε 3ος χάνοντας πάνω στο νήμα,, ακολούθησε ο Δρακάκης Γιάννης 4ος, ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης 5ος, ο βεργής βασίλης 20ος, ο Ορφανουδάκης Κώστας 22 και ο Σταματάκης Σταυρος 25ος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook