Το Ρέθυμνο ήταν ο 4ος σταθμός για το Παγκρήτιο τένις κάτω των 10 ετών. Σε 2 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα 24/9 και 1-2/10 ο Ο.Α. Ρεθύμνου διοργάνωσε άψογα το 4ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα κόκκινου, πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου.

Το πρωτάθλημα άρχισε το Σάββατο 24/9 με παιδιά 8 ως 10 ετών ν’ αγωνίζονται σε 4 πορτοκαλί γήπεδα σε ατομικούς αγώνες αγοριών – κοριτσιών σε ταμπλό διπλού αποκλεισμού. Από τον Ο.Α.Χ. συμμετείχαν οι: Βολτυράκης Βασίλης, Αλεξάκης Χρήστος, Ζερβός Γιώργος, Διγενάκης Αλέξανδρος, Κουμανδράκης Νίκος, Κονταράκης Ανδρέας, Κατσουλάκης Μάνος, Σταμούλου Άννα-Μαρία, Τζοτζολάκη Αμαλία, Μίχοβα Κρίστυ, Κουμανδράκη Δήμητρα, Ζυμβραγουδάκη Ειρήνη, Φραγκιαδάκη Μαρία.

Στην συνέχεια το πρωί του Σαββάτου 1/10 σειρά είχε το κόκκινο επίπεδο όπου εκεί επίσης 25 παιδιά αγωνίστηκαν για 3 ώρες σε ομαδικό πρωτάθλημα όπου κάθε ομάδα (2 ή 3 παικτών) αντιμετώπισε 3 άλλες ομάδες σε αγώνα των 11 πόντων όπου κάθε παιδί έπαιζε 2 πόντους μέχρι να ξαναέρθει η σειρά του. Η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των διοργανωτών και των προπονητών που συνόδευαν τα παιδιά, οι συναρπαστικές αναμετρήσεις καθώς και το παιχνίδι που διεξάχθηκε στο τέλος άφησαν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στα παιδιά και την βεβαιότητα μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας στους γονείς. Τα παιδιά του Ο.Α.Χ. που αγωνίστηκαν ήταν οι: Ματσαμάκης Λευτέρης, Κασαπάκης Χρήστος, Ταμπακάκης Γιώργος, Μαρινάκη Στελίνα, Ζερβός Στέλιος, Κολοκυθά Κλειώ, Βολτυράκης Ευτύχης, Σαμαράς Απόστολος, Ζυμβραγουδάκης Λευτέρης, Ψυλλάκης Πέτρος, Φραγκιαδάκη Όλγα, Αλεξάκης Μάνος.

Τέλος από το μεσημέρι του Σαββάτου ως το μεσημέρι της Κυριακής 2/10 την σκυτάλη πήραν τα 32 παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών που πήραν μέρος στους αγώνες πράσινου γηπέδου. Το θέμα των αγώνων ήταν το Davis & Federation Cup και έτσι οι 10 ομάδες αγοριών και οι 4 ομάδες κοριτσιών από Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά και Σούδα που εκπροσωπούσαν χώρες όπως Ελλάδα, Σερβία, Ισπανία κ.α. αγωνίστηκαν σε 2 συναντήσεις η καθεμία των 5 αγώνων (4 μονά και 1 διπλό). Οι αγώνες παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον και οι μικροί τενίστες γνώρισαν το Παγκόσμιο ομαδικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών. Ο Ο.Α.Χ. συμμετείχε με 4 ομάδες αγοριών και 2 ομάδες κοριτσιών. Οι 2 ομάδες κοριτσιών πέτυχαν από 1 νίκη η καθεμία και στον μεταξύ τους αγώνα επικράτησε η ομάδα των Κουκλάκη Ευγενία και Μπαλάσκα Βασιλική επί των Μιουμπή Μύριαμ, Κουριδάκη Αθηνά και Βογιατζόγλου Μαριάννα. Στα αγόρια η ομάδα των Κωνστανταράκη Ανδρέα και Τζανάκη Κυριάκου πέτυχαν το 2 στα 2 ενώ η ομάδα των Κωνστανταράκη Αντώνη, Μαρινάκη Τάσου και Χατζηνικολάου Διονύση, η ομάδα των Ματσαμάκη Αντώνη και Σχοινοπλοκάκη Γιώργου και η ομάδα των Κονταράκη Ανδρέα και Ζερβού Ανδρέα πέτυχαν 1 νίκη – 1 ήττα.

Μεγάλη επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστούν και η 2η θέση του Τσιβουράκη Αντώνη και η 3η του Αλεξάκη Πέτρου στο 5ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών που διεξάχθηκε στη Σητεία με τους 2 αθλητές του Ο.Α.Χ. να παίζουν ένα καταπληκτικό μεταξύ τους ημιτελικό που έληξε 4/6 7/5 6/4 υπέρ του Τσιβουράκη. Δυστυχώς όμως η κούραση και η μεγαλύτερη εμπειρία του κατά 1 χρόνο μεγαλύτερου Μπαγορδάκη (Σητεία) στοίχησε από τν αθλητή του Ο.Α.Χ. την 1η θέση.