Tην συμπαράστασή του με κάθε δυνατό τρόπο αποδεικνύει ο δήμος Ιεράπετερας ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα:

\”Πρόκειται για αιτήματα που απορρέουν από τις συνθήκες της καθημερινότητας, όπως σκληρά διαμορφώνεται από το χωράφι μέχρι τον τόπο εμπορίας των αγροτικών προϊόντων.

Η Ιεράπετρα και ο Μακρύ Γιαλός βιώνουν την αφόρητη κρίση των ημερών, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις δυσκολίες που αφορούν στην αγροτική παραγωγή.

Οι αγρότες μας αποστερημένοι από οικονομικά μέσα, παρά την σκληρή καθημερινή τους δουλειά οδηγούνται στην απελπισία, παρασύροντας συνολικά την τοπική κοινωνία.

Η πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίσει με περισσότερο ενδιαφέρον τα αιτήματα που προβάλλονται, να ικανοποιήσει αμέσως όσα είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν, έχοντας την πεποίθηση ότι η βελτίωση των συνθηκών καλλιέργειας και εμπορία των αγροτικών προϊόντων θα αποφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική και στην εθνική οικονομία, που τόσο πολύ τα χρειάζονται στην παρούσα κρίσιμη φάση\”.

Σημειώνεται ότι, την Τρίτη το βράδυ, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Συνεδρίαση της Αγροτικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας υπό την προεδρία της κ. Δέσποινας Γενειατάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook