Με τους κατοίκους της οδού Θριάμβου συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, στο πλαίσιο της 1ης κοινωνικής διαβούλευσης της δημοτικής αρχής, για τη εφαρμογή του σχεδίου πόλης της περιοχής.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δρ. Μαρής, υπηρεσιακά στελέχη του δήμου, καθώς και ο μελετητής Χ. Χατζηβασίλης, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά τους κατοίκους για το σχέδιο διαπλάτυνσης του δρόμου και της εφαρμογής του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως.

Ο δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης, μιλώντας στους κατοίκους, τόνισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής του σχεδίου πόλης και παρέθεσε πλήθος επιχειρημάτων από τα οφέλη που θα αποκτήσει η ευρύτερη περιοχή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, στην κάλυψη των αναγκών πολιτικής προστασίας, στην περιβαλλοντική αναβάθμιση, στην απόκτηση υπεραξίας των ιδιοκτησιών, καθώς και στην γενικότερη αισθητική και λειτουργική βελτίωση που θα επιτευχθεί με την εφαρμογή του σχεδίου πόλης.

Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους, αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά, έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους στον μελετητή και δήλωσαν πρόθυμοι στο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η εφαρμογή του σχεδίου πόλης.

Σε επόμενη συνάντησή τους με τη δημοτική αρχή, αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου.