Σε τεντωμένο σχοινί πλέον βρίσκονται οι σχέσεις του Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου μετά την κίνηση του προέδρου της Παναχαϊκής να κινήσει τις διαδικασίες για ένταλμα σύλληψης για τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

Με σημερινή ανακοίνωση στο επίσημο σαϊτ της Παναχαϊκής γίνεται γνωστό ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Νίκο Τζώρτζογλου ενώ ο Αλ. Κούγιας έχει υποβάλλει μήνυση για απόπειρα εκβίασης και απειλής εις βάρος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή :

«Ένας ένας αποκαλύπτονται οι εμπνευστές – πρωταγωνιστές της σκευωρίας εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την δήθεν δωροδοκία στο παιχνίδι της προηγούμενης περιόδου με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.
Ήδη αναζητείτε με ένταλμα συλλήψεως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και όλα τα στοιχεία αυτής της δύσοσμης υποθέσεως ήδη βρίσκονται στα χέρια του αντιεισαγγελέα κ.Κορέα και ετέθησαν υπόψιν και των αθλητικών δικαστών και σήμερα θα τεθούν υπόψιν των πειθαρχικών οργάνων της Football League.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήδη έχει υποβάλει μήνυση για απόπειρα εκβίασης και απειλής εις βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου αμέσως μόλις απεστάλη στο κινητό του τηλέφωνο ένα εκβιαστικού περιεχομένου γραπτό μήνυμα.
Σήμερα συνεργάτης του γραφείου του κ. Κούγια ετοιμάζει την καταγγελία εις βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει μόνη της έναν έντιμο αγώνα εις βάρους όλου του βρώμικου παρασκηνίου που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια στον ελληνικό ποδοσφαιρικό, αφού ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι κουμπάρος του πρώην πρόεδρου της ΕΠΟ Γκαγκάτση και είναι γνωστό στον ποδοσφαιρικό χώρο για το πώς ο Εργοτέλης από τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου με 50 οπαδούς και σε ένα γηπεδάκι με πλαστικό χλοοτάπητα έφτασε να αγωνίζεται στην Super League.
Κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι αυτές οι ομάδες σφραγίδες σιγά σιγά με την σωστή πολιτική της ΕΠΟ και την παρέμβαση της Κυβερνήσεως οδηγούνται στην φυσική τους θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη με αποτέλεσμα οι άνθρωποι τους να προσφεύγουν σε κάθε μέσο ακόμα και στην διάπραξη παρανόμων πράξεων μήπως και σωθούν».