Γεμάτοι όρεξη και με ανεβασμένη, λόγω ανόδου, ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έδωσαν μία απολαυστική παράσταση στο κοινό τους, στο φιλικό παιχνίδι με την Ασή Γωνιά, στο οποίο και επικράτησαν με 6-1.

Οι φιλοξενούμενοι μάλλον έκαναν το… λάθος να προηγηθούν μόλις στο 4’ με το γκολ του Καραδάκη, μετά από την κάθετη μπαλιά του Χαρατσή.

Η… απάντηση ήταν άμεση για τον Πλατανιά αλλά ήρθε από ποδοσφαιριστή της Ασή Γωνιάς. Στο 6’ μετά από την σέντρα του Μαραγκουδάκη, ο Κλαψινός στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με κεφαλιά-ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα του Φραγκιαδάκη.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και σχεδόν μετέφεραν στο μισό γήπεδο το σκηνικό του αγώνα, βγάζοντας μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι τους.

Στο 24’ ο Σκούρτης «τροφοδότησε» τον Γκονζάλες, ο οποίος με την σειρά του πάσαρε στον Μιρτσέτα, που με σουτ πέτυχε το 2-1.

Στο 30’ ο Παπαζούδης σέντραρε ιδανικά για τον Μαραγκουδάκη, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο και «κρέμασε» τον Φραγκιαδάκη.

Στο 35’ από σέντρα του Μαραγκουδάκη, ο Κλαψινός παραλίγο να «χριστεί» σκόρερ ξανά σε λάθος εστία αλλά ο Φραγκιαδάκης απέκρουσε δύσκολα.

Ένα λεπτό μετά από νέα «ασσίστ» του Παπαζούδη, ο Μαραγκουδάκης με ασσύληπτο σουτ πέτυχε το 4-1, για να ακολουθήσει στο 37’ το 5-1 από την σέντρα του Μιρτσέτα και την ενέργεια του Γκονζάλες, που ολοκληρώθηκε με ψύχραιμο πλασέ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 48’ «άγγιξαν» το γκολ έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια του Γκονζάλες και το «σπάσιμο» της μπάλας στον Σκούρτη, που με πλασέ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60’ η ενδεκάδα του Πλατανιά άλλαξε άρδην και μαζί της και η εικόνα του παιχνιδιού. Στο 75\’ διαμορφώθηκε το τελικό 6-1 με γκολ του Μαρτσάκη.

Με την χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκε για 60’ ο Βασίλης Σκούρτης, που παρόλο που δεν «τροφοδοτήθηκε» ιδιαίτερα έδειξε δείγμα των ικανοτήτων του και η εισήγηση αναμένεται να είναι θετική για την απόκτησή του.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Πλατανιά έκαναν τα δύο από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Κώστας Κουρτεσιώτης και Βασίλης Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Λαζαρίδης (60’ Παπαδόπουλος), Παληγεώργος (60’ Μπινιχάκης), Τζανής (60’ Κονονένκο), Ραπτάκης (60’ Τσικνίδης), Τσεσμελής (60’ Κουρτεσιώτης), Πότσι (60’ Πουλάκης), Παπαζούδης (60’ Μανουσάκης), Γκονζάλες (60’ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης (60’ Δράμι), Μιρτσέτα (60’ Βαγιωνάκης), Σκούρτης (60’ Δρακάκης).

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Φραγκιαδάκης, Αντουράκης, Μανωλακάκης (46’ Μπερνιδάκης), Κλαψινός (46’ Κριάρης), Α. Δελήμπασης, Δοντσίδης (46’ Χ. Δελήμπασης), Κεφάκης, Χαρατσής (46’ Ταταράκης), Δημήτρης (46’ λ.τ. Ιβάνοφ), Καραδάκης (46’ Σηφακάκης), Μπαξεβάνης (46’ Γ. Γύπαρης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook