Ακόμη μια μάχη καλούνται να δώσουν την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οι άνθρωποι του ΟΦΗ ώστε να αποδείξουν ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη όπου θεωρείτε χειραγωγημένο από την Football League και τον αθλητικό εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκο που άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης του ΟΦΗ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει στα χέρια την τρισέλιδη έφεση του αθλητικού εισαγγελέα η οποία όμως σύμφωνα με τους ίδιους είναι αβάσιμη και αναπόδεικτη όπως και το κατηγορητήριο που συντάχθηκε και κατέπεσε σαν «χάρτινος» πύργος στην Πειθαρχική της Super League.

O κ. Φάκος στηριζόμενος στην δική του κρίση και πριν καν λάβει το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης έσπευσε άμεσα να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Φάκος ήταν αποφασισμένος να ασκήσει έφεση.

Από την άλλη Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επικαλείται στην έφεσή του, την υπ’ αριθμό 300/2011, αλλά και την 301/2011 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 οι οποίες εκδόθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, εν αγνοία και χωρίς καν να κληθεί ο ΟΦΗ. Ενώ στην πρώτη από τις παραπάνω αποφάσεις, οι οποίες μάλιστα δεν υπήρχαν στη δικογραφία και ο κ. Φάκος τις επικαλείται στην έφεσή του, δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στον αγώνα Ηλιούπολη-ΟΦΗ, εφευρίσκεται...

Η απόφαση αυτή για ανεξήγητο λόγο δεν αναρτήθηκε ποτέ στο επίσημο σαϊτ της ΕΠΑΕ όπως έγινε με την υπ. αριθμό 300/2011.

Σαφέστατα, λοιπόν πρόκειται για μια συρραφή ουσιαστικά, η οποία δεν έχει κανένα ουσιαστικό και νομικό έρεισμα και αναμένεται να καταπέσει. Εξάλλου και είναι εύλογο, στο σκεπτικό ακόμη και της υπ’ αριθμό 300/2011 απόφασης, όπως απαράδεκτα διορθώθηκε, ρητά αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «δεν καταφάσκει αναγκαίως και εκ προοιμίου και η βεβαιότητα ότι στον προκαθορισμό αυτό ή στην προσπάθεια προκαθορισμού συμμετείχαν όλες ή κάποιες από τις παραπάνω ομάδες», δηλαδή οι αναφερόμενες στην απόφαση ομάδες.

Κάτι το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν είναι δεδομένη η χειραγώγηση του αγώνα Ηλιούπολη-ΟΦΗ, όπως αυθαίρετα αναφέρει στην έφεση του ο κ. Φάκος.